Practical Safety Event 2018

In mei 24, 2018
1283 Views

Deelname gratis – u kunt zich nu al aanmelden

Het jaarlijkse praktische machineveiligheid event midden in het land (Veenendaal) dat u absoluut niet mag missen.

Wij, als ESV Technisch Adviesbureau BV, zijn druk bezig met de voorbereidingen van de organisatie van ons Practical Safety Event 2018 op 27 september 2018. We zijn blij om te kunnen melden dat de opening van ons Practical Safety Event zal worden verzorgd door Professor Mr. Pieter van Vollenhoven die komt spreken over de rol van de terugtredende overheid en het effect van de zelfregulering door bedrijven op de veiligheid binnen de bedrijven.

Pieter van Vollenhoven

Als u regelmatig publicaties op het gebied van veiligheid en ongevallen leest dan leest u ook dat we in Nederland de laatste jaren weer te maken hebben met een stijgende lijn van (dodelijke) arbeidsongevallen. Daarbij roept dan de Inspectie SZW ook nog eens dat 30 tot 50% van de bedrijven geen Risico Inventarisatie en Evaluatie hebben. Op basis van deze cijfers en gegevens mag u van Professor Mr. Pieter van Vollenhoven een boeiend betoog verwachten waarbij hij zeker niet zal schromen om te wijzen op de rol van de Nederlandse overheid c.q. politiek op dit gebied. Wij hebben de Inspectie SZW ook gevraagd om deel te nemen aan dit event om ook hun geluid te laten horen. Jammer genoeg zijn ze hier niet op ingegaan.

PSE 2017

PSE 2017

Ook zijn we blij dat we u dit jaar een grotere en completere Safety markt kunnen bieden omdat er meer leveranciers, op het gebied van veiligheidscomponenten, aan dit event willen deelnemen.

Op grond van de ervaringen van vorig jaar hebben we het programma van ons Practical Safety Event nog praktischer opgezet. Dit jaar zijn er twee workshops die gegeven worden te midden van machines. Een workshop over veiligheid van transportsystemen en een workshop over de veiligheid van robotsystemen. Als we spreken over de gevaren van de betreffende machines of installaties dan kunt u daar zelf op een praktische manier kennis mee maken.

De andere workshops zullen ook heel praktijk gericht zijn met veel aandacht voor praktische oplossingen. We hebben op dit moment bijna alle sprekers rond. We vertrouwen erop dat dit ook zeker boeiende workshops zullen zijn.

Een Practical Safety Event dat u heel veel te bieden heeft. Kennis over de laatste veiligheidsoplossingen. Kennis over de laatste stand van zaken op het gebied van veiligheid. Direct contact met diverse leveranciers. Kortom een dag die u niet mag missen.

U kunt zich nu al aanmelden voor dit Practical Safety Event. Noteer niet alleen de datum in uw agenda maar meld u aan. Deelname aan deze, geheel verzorgde, dag is gratis.

ESV Technisch Adviesbureau
  • Mercuriusweg 30 - 3771 NC - Barneveld
  • +31 (0)342-424251
ESV Technisch Adviesbureau BV België
  • Kapelsesteenweg 292 - 2930 Brasschaat
Support
Start Teamviewer