PSE 2018

Practical Safety Event 2018

In april 16, 2018
947 Views

Als ESV Technisch Adviesbureau BV zijn we nu alweer druk bezig met de voorbereidingen van de organisatie van ons Practical Safety Event 2018 op 27 september 2018. We zijn blij dat we ook al weer veel leveranciers bereid hebben gevonden om deel te nemen aan deze dag. Door hun deelname hebben we dit jaar een grotere en completere Safety markt te bieden.

De opening van ons Practical Safety Event zal worden verzorgd door Professor Mr. Pieter van Vollenhoven die komt spreken over de rol van de terugtredende overheid en het effect van de zelfregulering door bedrijven op de veiligheid binnen de bedrijven. Als u regelmatig publicaties op het gebied van veiligheid en ongevallen leest dan leest u ook dat we in Nederland de laatste jaren weer te maken hebben met een stijgende lijn van (dodelijke) arbeidsongevallen. Daarbij roept dan de Inspectie SZW ook nog eens dat 30 tot 50% van de bedrijven geen Risico Inventarisatie en Evaluatie hebben. Op basis van deze cijfers en gegevens mag u van Professor Mr. Pieter van Vollenhoven een boeiend betoog verwachten waarbij hij zeker niet zal schromen om te wijzen op de rol van de Nederlandse overheid c.q. politiek op dit gebied.

Pieter van Vollenhoven

PSE 2017

PSE 2017

Daarnaast hebben we het programma van ons Practical Safety Event, mede op grond van de ervaringen van vorig jaar, ook nog eens praktischer opgezet. Dit jaar kunt u ook twee workshops volgen die gegeven worden te midden van de machines waar het over gaat. Een workshop over veiligheid van transportsystemen en een workshop over de veiligheid van robotsystemen. Als we spreken over de gevaren van de betreffende machines of installaties dan kunt u daar zelf op een praktische manier mee kennis maken.

De andere workshops zullen ook heel praktijk gericht zijn met veel aandacht voor praktische oplossingen. Hiervoor zijn nog niet alle sprekers bekend maar we vertrouwen erop dat dit ook zeker boeiende workshops zullen zijn.

U kunt zich nu al aanmelden voor dit Practical Safety Event. Noteer niet alleen de datum in uw agenda maar meldt u aan. Deelname aan deze geheel verzorgde dag is gratis.

ESV Technisch Adviesbureau
  • Mercuriusweg 30 - 3771 NC - Barneveld
  • +31 (0)342-424251
ESV Technisch Adviesbureau BV België
  • Kapelsesteenweg 292 - 2930 Brasschaat
Support
Start Teamviewer