ESV – IVOB Trainingen

ESV Technisch Adviesbureau BV is niet alleen gespecialiseerd in de consultancy betreffende safety engineering in het kader van de Europese Richtlijnen en normen, maar richt zich ook op trainingen op het gebied van machineveiligheid en veilig werken. Hiervoor heeft ESV ‘Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld’ (IVOB) opgericht.

Wij kunnen stellen dat de bijzondere kracht van IVOB, op het gebied van trainingen, zich vooral richt op de praktische insteek die wij kiezen bij het geven van de trainingen. Wij vinden het belangrijk dat, wanneer u bij ons getraind wordt, u ook in staat bent om het geleerde in de praktijk toe te passen. Hiervoor reiken wij tijdens de training diverse handvatten aan. Onze 4 daagse modulaire training Machineveiligheid wijkt af van andere machineveiligheidstrainingen omdat een deel van de training gegeven wordt in ons praktijklokaal, waar u bezig mag zijn met veiligheidsvraagstukken bij de daar opgestelde machines.

De training Veilig Werken heeft ook een praktische insteek. We willen in deze training met praktijkvoorbeelden duidelijk maken welke werkzaamheden we soms, door een stuk routine of bedrijfsblindheid, gevaarlijk zijn gaan uitvoeren zonder dat we het zelf in de gaten hebben. Bij deze training wordt gewerkt met duidelijke filmpjes waarin steeds gevaarlijke situaties in beeld gebracht zijn.

ESV Technisch Adviesbureau
  • Mercuriusweg 30 - 3771 NC - Barneveld
  • +31 (0)342-424251
ESV Technisch Adviesbureau BV België
  • Kapelsesteenweg 292 - 2930 Brasschaat
Support
Start Teamviewer