Vandaag feest! ESV bestaat 25 jaar!

In mei 1, 2018
1916 Views

Het is vandaag exact 25 jaar geleden dat Bert en Marijke Stap gestart zijn met ESV Technisch Adviesbureau. Eerst samen en vrij snel daarna samen met de eerste medewerk(st)ers. In de afgelopen 25 jaar mocht ESV Technisch Adviesbureau uitgroeien naar een belangrijke speler op het gebied van Machineveiligheid. Ondertussen staan we bekend als een adviesbureau met een praktische kijk op en aanpak van machineveiligheid. Vijfentwintig jaar is een lange periode met heel veel herinneringen en natuurlijk ook de ups en downs die ieder bedrijf door maakt. Maar terugkijkend zijn we vooral blij met en dankbaar voor het vertrouwen dat klanten ons altijd geschonken hebben. Eerst door de klanten van het eerste uur en daarna door alle bedrijven die volgden. Waar we vooral dankbaar voor zijn is het feit dat het merendeel van onze klanten ons in de loop der jaren trouw zijn gebleven. Hen willen we dan ook bedanken. Zonder klanten was het bedrijf niet succesvol geweest. Maar natuurlijk willen we ook alle medewerkers, die zich elke dag inzetten voor ons bedrijf of zich in het verleden ingezet hebben, bedanken. Zonder jullie inzet was ESV Technisch Adviesbureau minder succesvol geweest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ESV

Natuurlijk willen wij ons 25 jarig jubileum vieren. Eigenlijk is er niet alleen vandaag feest maar hebben we te maken met een jubileumjaar. Komende dagen zullen we met familie, vrienden, personeel en bekenden het 25 jarig jubileum vieren. Voor onze klanten en leveranciers zullen we, aansluitend op ons Practical Safety Event op 27 september 2018, een feestje bouwen om het heugelijke feit te vieren. Hiervoor zullen klanten en leveranciers apart uitgenodigd worden.

ESV
100_0618

Gedurende het jubileum jaar zullen er regelmatig kleine artikelen op onze website gepubliceerd worden. Artikelen onder het kopje “Veiligheid toen en nu”. In deze artikelen willen we ingaan op alles wat in de loop van de 25 jaar veranderd is. Vijfentwintig jaar geleden was het een zoektocht naar goede literatuur, normen en de juiste veiligheidsoplossingen. Machineveiligheid stond toen nog in de kinderschoenen en was het voor ons een uitdaging om op een goede manier onze klanten advies te geven. Tegenwoordig hebben we weer te maken met een zoektocht omdat er heel veel, misschien wel te veel, informatie en normen zijn waar we onze weg in moeten vinden. Veel techneuten zullen dit beamen. Voor veel bedrijven, die te maken hebben met machineveiligheid, een reden om een specialist in te schakelen.

Eén ding kunnen we wel stellen. Vijfentwintig jaar geleden bestond het vak consultant Machineveiligheid in Nederland en Europa niet. Nu 25 jaar later kunnen we stellen dat het een specialistisch vak is geworden.

ESV nieuw
ESV Technisch Adviesbureau
  • Mercuriusweg 30 - 3771 NC - Barneveld
  • +31 (0)342-424251
ESV Technisch Adviesbureau BV België
  • Kapelsesteenweg 292 - 2930 Brasschaat
Support
Start Teamviewer