PSE 2017

Heeft u zich al opgegeven voor het Practical Safety Event 2018?

In augustus 28, 2018
806 Views

27 september aanstaande is het zover!

Als ESV Technisch Adviesbureau BV zijn we nu alweer druk bezig met de laatste voorbereidingen van de organisatie van ons Practical Safety Event op 27 september 2018. We zijn blij dat we ook nu weer veel leveranciers bereid hebben gevonden aan deze dag deel te nemen, dankzij hen hebben we dit jaar een grotere en completere Safety Markt te bieden.

De opening van ons Practical Safety Event zal worden verzorgd door Professor Mr. Pieter van Vollenhoven die komt spreken over de rol van de terugtredende overheid en het effect van de zelfregulering door bedrijven op de veiligheid binnen de bedrijven. Als u regelmatig publicaties op het gebied van veiligheid en ongevallen leest, dan leest u ook dat we in Nederland de laatste jaren weer te maken hebben met een stijgende lijn van (dodelijke) arbeidsongevallen. Daarbij roept de Inspectie SZW ook nog eens dat 30 tot 50% van de bedrijven geen Risico Inventarisatie en Evaluatie hebben. Op basis van deze cijfers en gegevens mag u van Professor Mr. Pieter van Vollenhoven een boeiend betoog verwachten, waarbij hij zeker niet zal schromen om te wijzen op de rol van de Nederlandse overheid c.q. politiek op dit gebied.

Pieter van Vollenhoven
PSE 2017

PSE 2017

Daarnaast hebben we het programma van ons Practical Safety Event, mede op grond van de ervaringen van vorig jaar, ook nog eens praktischer opgezet. Dit jaar zullen de volgende workshops gegeven worden:

  • Workshop 1: Het juist toepassen van Lock Out Tag Out
  • Workshop 2: Het ontwerpen van een veiligheid- en noodstopcircuit
  • Workshop 3: Werk in uitvoering Transportsystemen
  • Workshop 4: Praktijkvragen Workshop ESV
  • Workshop 5: ATEX (uitvoeren van een Quick Scan)
  • Workshop 6: “Werk in uitvoering Robots”

U kunt zich nog steeds aanmelden voor ons Practical Safety Event. Noteer niet alleen de datum in uw agenda maar meldt u op korte termijn aan. Deelname aan deze geheel verzorgde dag is gratis.

ESV Technisch Adviesbureau
  • Mercuriusweg 30 - 3771 NC - Barneveld
  • +31 (0)342-424251
ESV Technisch Adviesbureau BV België
  • Kapelsesteenweg 292 - 2930 Brasschaat
Support
Start Teamviewer