Hoe we dat doen?

ESV is uniek in haar visie en opzet. Net zoals in de werkwijze. Op onze ‘eigen wijze’ gaan we aan de slag: met korte lijnen en een opvallend open en laagdrempelig karakter.  

Allereerst willen wij natuurlijk graag weten wie wij voor ons hebben. In een -bij voorkeur- persoonlijk gesprek maken we nader kennis en inventariseren welke behoeften & wensen u precies heeft. Welke stappen zijn nodig om aan de eisen van de van toepassing zijnde Europese richtlijnen te voldoen?

Op een heldere manier zetten wij vervolgens uiteen hoe ESV hierin kan ondersteunen. En minstens zo belangrijk: hoe (kosten)efficiënt gaan we dit doel sámen bereiken? Wij vertalen dit alles naar een passende, heldere offerte - in klare taal - waarin de werkzaamheden uitgebreid zijn omschreven.

Indien akkoord gaat een van onze consultants voor u aan de slag. Natuurlijk een bewezen expert, maar vooral iemand die past bij úw bedrijf en dus uitermate geschikt voor alle uit te voeren werkzaamheden. U mag er volledig op vertrouwen dat wij uw opdracht niet alleen secuur, maar tegelijkertijd in begrijpelijke termen - voor iedereen - weten uit te werken.

Zo doen we dat dus!