Wat ooit kleinschalig begon in 1993 is inmiddels uitgegroeid tot een grote, betrouwbare partner op het gebied van machineveiligheid. ESV Technisch Adviesbureau B.V. is specialist Machinerichtlijn en richtlijn arbeidsmiddelen.

Op een breed terrein is ESV actief met machineveiligheid. Van landbouwwerktuigen tot grote productielijnen en attracties en alles wat hiertussen zit. Onze portfolio is dan wel flink gegroeid in zo’n 30 jaar lange carrière, onze visie en eigen aanpak blijven vanaf de start onveranderd.


Onderscheidend

ESV durft anders te denken, out-of-the box. Geen standaard oplossingen, maar maatwerk in combinatie met veel flexibiliteit. Geen onzichtbare (meer)kosten achteraf, maar juist al aan de voorkant investeringen te durven adviseren. Geen wollige taal in de uitvoering, maar begrijpelijke taal toepassen. Wij leggen sterk de focus op praktische haalbaarheid (en praktisch inlevingsvermogen) van de door ons uitgewerkte veiligheidsoplossingen. Dit is echter alleen mogelijk als je kunt bogen op ruime, opgebouwde praktijkervaring in wetten én techniek en hierbij de kaders van je klant goed kent. Niet voor niets maken veel opdrachtgevers uit diverse  branches en andere partners binnen de machineveiligheid al jarenlang gebruik van onze diensten. Met gepaste trots zijn wij nog altijd dankbaar voor zo’n groot en trouw draagvlak.


Vast gezicht en continuïteit

Waar ESV zich ook duidelijk in weet te onderscheiden, is de grote diversiteit in medewerkers. Een gemixte groep ervaren consultants staat - elke dag opnieuw - klaar om te adviseren en ondersteunen. Wij matchen de juiste consultant aan elke individuele opdracht. Met andere woorden: passend bij uw type bedrijf én vraag bent u verzekerd van de juiste professional uit ons vaste team. Ieder met zijn/haar eigen unieke capaciteiten, maar áltijd met het kenmerkende ESV-DNA!